piątek, 18 października 2013

Sajgonki (papier ryżowy)







 Składniki:
  • papier ryżowy
  • 1kg miesa mielonego wieprzowego (najlpiej jednak zrobić mieszankę mięsną)
  • 3-4 średnie marchewki
  • 3-4 cebule
  • 1/2 paczki grybów Mun
  • 3/4 paczki makaronu ryżowego
  • 5 całych jajek
  • sól, pieprz do smaku
  • piwo
  • sos sojowy
Marchewki zetrzeć na tarce... a reszta opisu ... wieczorem :D






Mój ukochany makaron :D Mniam !







3 komentarze:

  1. uwielbiam sajgonki. Jak zobaczyłam to od razu ślinka cieknie patrzę, a przepisu brak ;-), a ochota na zjedzenie jest :-). pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Przepraszam, jakos tak wyszlo. Postaram się dodac. Nie sądziłam, że ktos sie zainteresuje. Ale oczywiscie postaram się to nadrobic. Bo sa naprawdę pyszne! I łatwe do wykonania.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...