Składniki:
- papier ryżowy
- 1kg miesa mielonego wieprzowego (najlpiej jednak zrobić mieszankę mięsną)
- 3-4 średnie marchewki
- 3-4 cebule
- 1/2 paczki grybów Mun
- 3/4 paczki makaronu ryżowego
- 5 całych jajek
- sól, pieprz do smaku
- piwo
- sos sojowy
Marchewki zetrzeć na tarce... a reszta opisu ... wieczorem :D
a gdzie reszta przepisu?
OdpowiedzUsuńuwielbiam sajgonki. Jak zobaczyłam to od razu ślinka cieknie patrzę, a przepisu brak ;-), a ochota na zjedzenie jest :-). pozdrawiam
OdpowiedzUsuńPrzepraszam, jakos tak wyszlo. Postaram się dodac. Nie sądziłam, że ktos sie zainteresuje. Ale oczywiscie postaram się to nadrobic. Bo sa naprawdę pyszne! I łatwe do wykonania.
OdpowiedzUsuń